Video

384 gamers willen de officiële FIFA17-vertegenwoordiger van PSV worden

29 oktober 2016 om 17:57 • Aangepast 21 november 2020 om 06:31
nl
PSV is op zoek naar nieuw talent om de selectie mee uit te breiden. De gelukkige moet vooral uitblinken op het digitale veld, want de club zoekt naar een eSporter die PSV wil tegenwoordigen op nationale en internationale game-toernooien van het spel FIFA17. Zaterdag strijden 384 gamers in het Philips stadion om de officiële FIFA17-speler van PSV te worden.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er regelmatig eSport toernooien waarop gamers tegen elkaar FIFA17 spelen. PSV vindt het belangrijk om een rol te spelen tijdens deze wedstrijden, die zowel live als online door duizenden jongeren gevolgd worden.
LEES OOK: PSV zoekt FIFA17-gamers om toe te voegen aan de officiële selectie
Nederlands kampioenEen van de deelnemers is Ali Riza Aygün. De 20-jarige Eindhovenaar werd in april Nederlands kampioen FIFA en is een bekende naam in de wereld van de eSports. Helaas viel Ali net voor de finale af.
Wie er uiteindelijk wint, wordt pas over een aantal weken duidelijk. De beste drie spelers van het toernooi gaan nog een traject in met PSV-vertegenwoordigers. Die beoordelen uiteindelijk, onder meer op presentatie, wie dé eSporter van de club wordt.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.