Video

Broers uit Made over de zeik: 'Weg meej dieje vuilbak vor munne deur!'

16 november 2016 om 17:27 • Aangepast 21 november 2020 om 05:59
nl
Al dagen zijn ze er goed ziek van. De broers Ad en Cor Marijnissen uit Made. De gemeente plaatste onlangs een afvalcontainer pal voor het nieuwe appartementencomplex aan de Van Den Houtstraat waar de broers gaan wonen.
Profielfoto van Aanen FloydProfielfoto van Erik Peeters
Geschreven door
Aanen Floyd & Erik Peeters

De gemeente is zich van geen kwaad bewust maar de broers laten het er niet bij zitten. Ad Marijnissen kan er nog steeds maar amper over uit."Ik slaap er al dagen niet van!", zegt hij met tranen in z'n ogen.
Broers zijn boosAd en zijn broer Cor verhuizen binnenkort naar het appartementencomplex het Atelier. Ad naar de eerste etage en zijn broer Cor, die vandaag niet in staat was om met ons te spreken krijgt het appartement er pal onder met de afvalcontainer voor de deur. "Waanzin! Zet dat ding aan de overkant van de straat", zegt Ad. "Nu staat die vuile container nog geen twee meter van het terras van m'n broer vandaan."
[tweet:https://twitter.com/FaanenFM/status/798832825097064450]
Gemeente van geen kwaad bewustVolgens de gemeente Drimmelen hadden Ad en Cor wel degelijk kunnen weten dat de container er zou komen, als ze de kleine lettertjes goed hadden gelezen. "Het staat in de bouwtekeningen die de broers ook hebben gezien", zegt wethouder Jan- Willem Stoop.
De gemeente zegt wel dat ze het zo snel mogelijk willen gaan oplossen. "We zijn in gesprek met de Vereniging Van Eigenaren (VVE) en er komt een oplossing". Welke dat is wil de gemeente nog niet kwijt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.