Familie vermiste Marc de Bonte looft beloning van 30.000 euro uit

24 november 2016 om 07:35
nl
De familie van de vermiste Marc de Bonte looft een beloning van 30.000 euro uit voor de tip die leidt naar de kickbokser. Dat schrijft de Belgische krant Gazet van Antwerpen woensdag.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

De 26-jarige De Bonte verdween bijna een maand geleden toen hij onderweg was naar zijn vriendin in Best. Sindsdien zijn er diverse zoekacties op touw gezet, deze hebben niets opgeleverd.
LEES OOK: ‘Waar moet je nu nog zoeken?’ Nog steeds geen spoor van Marc de Bonte
Belgische televisieDe ouders van Marc en zijn vriendin Marly de Laat deden dinsdag op de zender VTM opnieuw een oproep naar mensen die mogelijk meer informatie hebben. Naar aanleiding van de uitzending is een aantal nieuwe tips binnengekomen, waarvan een gedeelte nog onderzocht wordt.
"We geven niet op. Zolang ze hem niet gevonden hebben, heb ik hoop dat Marc nog terug zal komen" zei zijn moeder in de uitzending.
Na de uitzending is besloten het tipgeld uit te loven. "Na bijna een maand zoeken, zijn we stilaan radeloos en hopen zo snel mogelijk van deze onzekerheid te worden verlost", aldus de vader van De Bonte tegen de krant.
LEES OOK: Zoon (10) kickbokstrainer over Marc de Bonte: 'Ik mis mijn grote broer'
'Ergens vastgehouden'De moeder van De Bonte denkt dat haar zoon ergens vastgehouden wordt. "Ik denk dat ze Marc ergens vasthouden. Ik hoop dat hij dan nog in leven is. Ik kan aan niets anders denken en wil ook aan niks anders denken" zei ze woensdag in de uitzending.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.