Geen ster, wel lekker! Vijf (helemaal niet dure) restaurants in Brabant

12 december 2016 om 22:52 • Aangepast 21 november 2020 om 05:17
nl
Feest bij restaurant Tribeca in Heeze, want maandag kregen ze uit het niets twee Michelinsterren. Maar ook met een kleinere beurs kun je lekker eten in onze provincie. Daarom hierbij vijf restaurants zonder ster, maar mét hele goede online recensies.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

LEES OOK: Pas 4 maanden open en nu al 2 Michelinsterren voor restaurant Tribeca
La Vita e' Bella (Eindhoven)Met een gemiddelde van 4,5 sterren (niet van Michelin) staat dit restaurant op nummer 1 in de lijst van betaalbare restaurant in Brabant. "Eindelijk weer eens onvervalst Italiaanse pizza!" aldus een bezoeker.

In Den Bockenreyder (Esbeek)In Esbeek zijn volgens beoordelings-site Tripadvisor vier restaurants, en In Den Bockenreyder staat op nummer 1. "Prima gelegenheid om na een mooie boswandeling en een goede sfeer wat te eten of te drinken" zo staat te lezen in een van de beoordelingen.

Wachten op privacy instellingen...

Eetcafe Spijker (Eindhoven)Voor 15 euro heb je hier een voor-, hoofd-, en nagerecht. Vier sterren krijgt deze zaak van de bezoekers. "Het personeel is supervriendelijk. We zijn er echt hartelijk ontvangen."
Happy Italy (Tilburg)Deze pizzeria zit op meerdere plaatsen in Brabant, maar die in Tilburg komt er het beste vanaf als het gaat om de online beoordelingen. Je hoeft er ook geen hele avond voor uit te trekken: "Het eten en de service is er goed en je wanneer je niet uitgebreid uit eten wil, is dit ideaal."
De Graven van Leuven (Den Bosch)Hou je van tosti's? Dan moet je hier zijn! "Voor echt goede, verse en lekkere tosti's is dit het beste adres" zo lezen we. Slechts 10 van de 216 restaurants in Den Bosch scoren beter, maar die zijn (verrassing) wel wat duurder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.