Vandaag in Brabant wordt het Koningsdag-logo gepresenteerd

19 december 2016 om 08:43
nl
Nog een paar maanden geduld en dan is het weer Koningsdag. Dit jaar bezoeken koning Willem-Alexander en koningin Máxima Tilburg en vandaag wordt het logo van deze bijzondere dag gepresenteerd. Verder praten we na over het uit de hand gelopen huwelijksfeest in Oudenbosch en het gelijkspel van PSV tegen Ajax.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • In tilburg wordt er hard gewerkt aan het programma voor het koninklijke bezoek op Koningsdag. Speciaal voor deze gelegenheid is er een logo ontworpen. Dit wordt vanmiddag gepresenteerd.
  • De vrouw die jarenlang oud FC Den Bosch-speler Paul Jans lastigviel met brieven, kaarten en mails hoort vandaag haar straf. Jarenlang stalkte ze de voetballer. Het OM wil dat ze een maand cel voor iedere toekomstige overtreding gaat krijgen.
  • Vanochtend is het nevelig en lokaal ook mistig. Overdag houdt laaghangende bewolking de overhand maar zo af en toe laat de zon zich toch ook even zien. Bij een zwakke oostenwind wordt het vanmiddag maximaal een graad of 7. Komende nacht kan het licht gaan vriezen.


[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=6gSzQ4Hpqv4]
Waar wordt vandaag over gepraat?

  • “Ik heb dit nog nooit meegemaakt. We hadden een wilde stier binnen. Alles is kapot en ik loop over de bloedsporen.” Saskia Destombes weet niet wat haar is overkomen. Ze is de eigenaresse van Boerderij De Zellebergen in Oudenbosch, waar een bruiloftsfeest zaterdagnacht compleet uit de hand liep.
  • Rachelle Reijnders uit Oss is zondagavond niet uitgeroepen tot Miss World. Tijdens de missverkiezing in Washington viel ze buiten de prijzen. De titel Miss World 2016 ging naar Stephanie Del Valle uit Puerto Rico.
  • Met het opsluiten van dj's Frank van der Lende en Domien Verschuuren in het Glazen Huis, is de jaarlijkse benefietactie 3FM Serious Request zondagavond officieel begonnen. Dj Hardwell deed de deur van de studio in zijn stad Breda om tien voor half negen op slot.


[tweet:https://twitter.com/Benz/status/810588826854981632]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • Tien huizen in de Langestraat in Tilburg zijn zondag aan het begin van de avond ontruimd geweest vanwege een gaslek. De bewoners mochten rond elf uur 's avonds weer terug.
  • RKC Waalwijk heeft de eerste seizoenshelft afgesloten met een gelijkspel. SC Cambuur vertrok met een punt terug naar het hoge noorden: 2-2.
  • PSV is er zondag niet in geslaagd om het gat richting Feyenoord en Ajax te dichten. De topper tegen de Amsterdammers eindigde in 1-1.


[tweet:https://twitter.com/paulpostman/status/810574982648659968]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!