Vandaag in Brabant:carnavalshit Roy Donders en Patty Brard en overlast door kinderen Bergen op Zoom

20 januari 2017 om 08:32
nl
Goedemorgen. Het 'straattuig' dat een wijk in Bergen op Zoom teistert, blijken kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud. En hebben Roy Donders en Patty Brard een carnavalshit te pakken met hun lied over worstenbroodjes? Dit in meer in het nieuwsoverzicht.
Geschreven door

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • De groep jongeren die al overlast veroorzaakt in de wijk Borgvliet in Bergen op Zoom is opvallend jong: tussen de 8 en 14 jaar oud. Ze stichten brandjes, treiteren voorbijgangers, trappen spiegels van auto's en trekken putdeksels open.
  • Carnavalskraker van 2017? Roy Donders en Patty Brard zingen samen de sterren van de hemel met hun nieuwe carnavalsplaat. En alles draait om worstenbroodjes. 'Wat zijn ze lekker, wat zijn ze groot!'
  • Flink wat zonneschijn en droog. De temperatuur stijgt naar 3 tot 5 graden boven nul.


[tweet:https://twitter.com/MeteoGroupWeer/status/822110886361989120]
Waar wordt over gepraat?

  • Een vader van een meisje uit Asten dat online werd lastiggevallen, heeft de man (46) die hiervoor werd gezocht mishandeld. De vader meldde zich later op het politiebureau.
  • In Eindhoven is The Student Hotel geopend. Het gebouw met maar liefst 400 kamers van bijna 80 meter hoog is de nieuwe blikvanger van de Eindhovense skyline.
  • De eerste schaatsliefhebbers in Brabant genoten donderdag voor het eerst dit jaar van natuurijs. Ongeveer een tiental waaghalzen reed vrolijk rondjes op het bevroren Buntven.


[youtube:https://youtu.be/KIBhn5HfKEk]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • De Tilburgse man die door dertien agenten werd aangehouden bij station Tilburg Universiteit wordt niet vervolgd. Na overleg met justitie blijkt dat er voor de aanhouding eerst 'formeel gevorderd had moeten worden door de buschauffeur'.
  • In Wernhout kijken ze niet raar op van het nieuws over de arrestatie van 'drugsopa' Jan B. en zijn kleinzoon. Het is het gesprek van de dag in het dorpje.
  • In een houten schuur aan het Gorpeind in Baarle-Nassau is een groot amfetaminelab ontdekt. De politie heeft hierbij een man aangehouden.


[youtube:https://youtu.be/U7zD4nCG9d0]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!