Karin Kamp

Karin Kamp

Redacteur

Artikelen van Karin Kamp

Laatste show van Christel de Laat is ook de laatste keer voor ongeneeslijk zieke Karlijn

Voor 400 man publiek stond Christel de Laat dinsdagavond in de enorme zaal van Mainstage in de Brabanthallen in Den Bosch. Door de strengere coronamaatregelen was het voorlopig de laatste keer dat ze haar show kon opvoeren. Maar dat was bijzaak voor de cabaretière. Haar hoofd en hart waren bij de ongeneeslijk zieke Karlijn Burgers. "Jongens, wij kunnen over een paar weken weer. En Karlijn niet. Ik denk dat we dat niet moeten vergeten."

Vanuit haar ziekenhuisbed kijkt Karlijn naar het optreden van Christel de Laat.

Laatste waarschuwing voor horeca in Meierijstad na forse toename aantal coronabesmettingen

Het is de allerlaatste kans voor de horeca in de gemeente Meierijstad. Het aantal coronabesmettingen in Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode neemt in snel tempo toe, nu bezoekers het niet zo nauw meer nemen met de regels. Burgemeester Kees van Rooij heeft aan de horecabazen laten weten dat dit de laatste waarschuwing was. Als de bezoekers zich niet aan de maatregelen houden, volgen er boetes en wellicht ook sluiting.

Archieffoto: Pickpic

'Als iedereen valt over de bruiloft van Grapperhaus, kan zo'n feest zeker niet', zegt politiebond

Het bruiloftsfeest met 150 gasten in Rijsbergen, waaronder hoogstwaarschijnlijk ook mensen uit Antwerpen, was volgens de Nederlandse Politiebond 'niet heel handig'. "Dit is vragen om problemen. Het zijn toch mensen uit een besmet gebied waar op dat moment code oranje gold", zegt hoofdbestuurder Koen Simmers. Hij pleit voor een manier om te voorkomen dat dit soort grootschalige feesten in grensstreken nog gehouden mogen worden.

Steekpartij tijdens het bruiloftsfeest (Foto: Perry Roovers/SQ Vision Mediaprodukties)