Mest op de stoep bij Mandemakers waarschijnlijk stunt van tv-programma, bedrijf weet wie afzender is

28 januari 2017 om 20:40
nl
Officieel is het nog steeds niet duidelijk waarom er vrijdagmiddag een paar kuub mest gestort is bij keukenfabrikant De Mandemakers Groep (DMG) in Waalwijk. Maar verschillende getuigen melden dat het waarschijnlijk om een stunt van een tv-programma gaat. De DMG liet zondag schriftelijk weten dat ook zij uitgaan van een stunt. Ze weten wie de afzender is en zoeken contact om de achtergrond van de stunt te achterhalen.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

LEES OOK: Paar kuub mest voor de deur gestort bij De Mandemakers Groep in Waalwijk
"Ik liep toevallig voorbij en zag ze bezig. 'Kiepen!' riep iemand en daar ging de mest. Ik heb me de ballen uit de broek gelachen, wat gebeurde hier in hemelsnaam?" laat een ooggetuige aan Omroep Brabant weten.
Professionale cameraVolgens de toeschouwer is alles uitgebreid op video vastgelegd. De daders zouden met een professionele camera gefilmd hebben, en ook zou er een drone boven de mesthoop gevlogen hebben om beelden vanuit de lucht te maken.
Praatje op de stront"Twee man gingen op de berg stront een verhaaltje doen voor de camera. Daarna gingen ze naar binnen en gaven ze een pakketje en wat foto's af" vertelt de ooggetuige verder. Hij vermoedt dat het om opnames voor een tv-programma ging.
Een andere voorbijganger bevestigt dat het inderdaad wel eens om opnames voor een tv-programma zou kunnen gaan. Welk programma, en wat de actie precies te betekenen had is nog onbekend.
De Mandemakers Groep lliet zondag schriftelijk weten dat om een stunt lijkt te gaan.Het bedrijf weet wie de afzender is en zoekt contact om te achterhalen wat het doel van de stunt was.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.