Automatisch vuurwapen in berm A58 mogelijk gebruikt bij ripdeal Kaan S.

BREDA - De politie denkt het wapen te hebben gevonden waarmee in april de 26-jarige Kaan S. uit Breda is doodgeschoten. Het automatische vuurwapen, een Kalasjnikov, werd begin mei gevonden in de berm van de snelweg A58 bij Gilze. Vermoedelijk hebben de daders op hun vlucht het wapen en persoonlijke spullen van het slachtoffer gedumpt.

Kaan S. werd zondag 8 april doodgeschoten in een huis aan de Sandenburgstraat in Breda. Na de schietpartij reed een aantal auto's hard weg. De politie wil over het motief voor de schietpartij niks zeggen maar volgens burgemeester Paul Depla van Breda ging het om een ripdeal. Volgens de burgemeester is het slachtoffer bij de beroving door het hoofd geschoten. Later nam hij zijn woorden terug, omdat hij te snel had geoordeeld.LEES OOK: 'Hij is dood, wegwezen!' Getuige ziet daders wegrennen na dodelijke schietpartij in Breda

De politie besteedde dinsdagavond in Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. De politie is onder andere op zoek naar getuigen die kort na de schietpartij hebben gezien dat op de A58 tussen Breda en Eindhoven spullen uit een auto zijn gegooid. Een deel ervan is ter hoogte van Oirschot teruggevonden.


Deel dit artikel: