Wie wint het Keiebijters Kletstoernooi? Dit zijn de finalisten!

5 februari 2017 om 01:15 • Aangepast 21 november 2020 om 03:50
nl
Dirk Kouwenberg, Andy Marcelissen, Wichard de Benis & Erik Mulder zijn de finalisten van het Keiebijters Kletstoernooi 2017. Volgende week mogen zij strijden om de Zilveren Narrenkap. Twaalf kletsers deden mee aan de voorronde en zaterdagavond werd door de jury bekend gemaakt welke vier deelnemers kans maken op de titel.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

De Astronaut stijgt naar grote hoogte Dirk Kouwenberg uit Nuland kreeg de zaal plat met zijn verhaal over een gewonnen ruimtereis. Samen met zijn reisgenoten maakt hij de meest bizarre dingen mee. Het leverde een aantal keren de bekende kreet 'wat een spreker is die man' op.
Nieuwslezen voor gevorderdenDe winnaar van 2016, Andy Marcelissen, keerde ook dit jaar terug in de ton. Als nieuwslezer bracht hij een spervuur aan grappen over het nieuws in binnen- en buitenland. De kletser uit Raamsdonksveer wist op een bijzonder knappe manier het publiek om zijn vinger te winden. Komende week mag hij zijn titel verdedigen.

Wachten op privacy instellingen...

Hardlopen door HelmondOok Wichard de Benis uit Best doet mee aan de finale. De tonprater gaf het publiek precies wat ze wilde. Een goedlopend verhaal over alle facetten van deze sport. Het leverde hem een aantal keren applaus en enthousiaste reacties op.
Feest in het bejaardenhuis De laatste naam is Erik Mulder uit Maarheeze. Zijn typetje, een opa die wel van een borreltje houdt, kreeg het publiek tot op het laatste moment aan het lachen. Wat gebeurt er allemaal in het bejaardenhuis? Hoe staat het met de activiteiten en de liefde? Op alle deze vragen kreeg Helmond op een totaal eigen wijze antwoord.
Aanstaande zaterdag, 11 februari, staan deze vier namen in de finale van het Keiebijters Kletstoernooi. Deze is op 18 februari te zien op Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.