Jordy Graat

Jordy Graat

Presentator

Bij Omroep Brabant werkzaam als Presentator en producer voor radio en televisie. Onder andere 3 Uurkes Vurraf, Het Fijnfisjenie Cafe en Brabantsedag, maar ook mijn radioshows Van Brabantse Bodem en Graat en de Laat. Als producer ben ik vooral bezig met evenementen.

Eerste herinnering aan Omroep Brabant Toen ik als 14 jarig mannetje een weekje stage mocht lopen en heel brutaal naar een aantal chefs een mailtje had gestuurd of ik een demo mocht maken. Nooit iets op gehoord trouwens, haha.

Waarom Omroep Brabant? Omdat ik hier als stagiaire op 21-jarige leeftijd binnen kwam en nooit meer ben weggegaan. De dingen die ik hier heb mogen leren en doen zijn ontelbaar. Daarbij heb ik het gewoon erg naar mijn zin met alle collega’s en uitdagingen die iedere keer weer voorbij komen.

Het gevoel van hier Merk ik bijvoorbeeld heel erg tijdens carnaval, dat vieren we echt samen. De provincie wordt de weken ervoor al helemaal gek dat het er weer aan zit te komen. Op het moment dat het grote feest begint lijkt iedereen zijn zorgen te vergeten. En ik vind het ieder jaar weer bijzonder om te zien wat voor grote operatie carnaval bij de omroep is, petje af.

In mijn vrije tijd Ben ik DJ op festivals en feestjes, verder doe ik graag dingen met vrienden en familie. Korte vakantietripjes, uiteten in leuke tentjes of ik haal wat uurtjes slaap in….

Artikelen van Jordy Graat