Graat en de Laat doen eindexamen en dat valt niet mee

29 mei om 07:00 • Aangepast woensdag om 02:04
nl
Het zijn spannende tijden voor veel eindexamenleerlingen: gaan ze het felbegeerde papiertje halen of niet? Deze weken is het zwoegen en zweten voor allerlei vakken op Brabantse scholen. Jordy en Christel spraken Perre van Beek van het Sondervick College in Veldhoven over de examens. Ze kregen tips en moesten zelf ook een aantal opgaven maken. Dat bleek toch moeilijker dan gedacht.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Christel redde zich nog goed met economie en Engels, maar Jordy ging de mist in met een wiskundesom. Na de examens zit de schoolperiode er nog niet helemaal op, want Perre kijkt ook enorm uit naar het gala en de diploma-uitreiking. Dat zijn dan weer de leuke dingen na al het harde werken.

Christel en Jordy waren helemaal gelukkig, want Mevrouw Engelman belde weer eens. Deze dame zit in het verzorgingshuis en is een lieveling onder het luisterpubliek. Gelukkig gaat alles goed en viert ze komende week haar tachtigste verjaardag.

Ook namen Graat en de Laat contact op met Jet en Aad. Zij gingen vorig jaar mee met de Italiëreis tijdens de 250ste uitzending van het radioprogramma. Daar ging Aad op zijn knieën en vroeg hij zijn grote liefde ten huwelijk. Dit weekend zijn ze getrouwd en dus belde Jordy en Christel om hen te feliciteren.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!