PODCAST

Christel de Laat vindt optreden tijdens Paaspop maar wat spannend

3 april om 07:00 • Aangepast 19 april om 02:11
nl
Christel de Laat vertelt in haar radioprogramma 'Graat en De Laat' dat ze best wel nerveus was voor haar optreden tijdens Paaspop in haar 'eigen' Schijndel. Zouden er wel veel mensen naar haar optreden komen in de theatertent? Het is te horen in de podcast van deze week. Gelukkig weten we ondertussen dat het helemaal goed is gekomen.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Jordy en Christel belden ook met Jan Biggel. Hij was speciaal voor een goede vriend aan het helpen bij een bloemenzaak. Iedereen die een bosje kocht kreeg van de zanger uit Liempde wat extra's voor de Pasen. Jan vertelde vol enthousiasme dat hij het zo leuk vindt dat iedereen blij en vrolijk is tijdens dit weekend. En het was extra feest, want ook voor hem is het camping seizoen begonnen.

Jordy en Christel belden ook met Robèrt van Beckhoven. De bakker, patissier en presentator had voor de luisteraars tips om de Paasbrunch net wat lekkerder te maken. De paaseitjes met karamel zeezout zijn een regelrechte hit dit jaar. En uiteraard hadden Graat en de Laat nog contact met Paaspop. Vriend van de show (en van de organisatie) Jasper vertelde ons over het weekend en alle dingen die gaande waren.

Dit en nog veel meer in de podcast van deze week.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!