Graat en de Laat doen eigen NK Stokpaardje rijden

22 mei om 07:00 • Aangepast 31 mei om 02:04
nl
Jordy en Christel konden het bijna niet geloven, maar het bestaat echt. Maar liefst 75 deelnemers deden in Brabant mee aan het NK Stokpaardje rijden. Inderdaad met dit iconische stuk speelgoed een parcours afleggen. Na een introductie van de organisatie hebben Graat en de Laat zelf rond de studio een alternatieve wedstrijd gedaan. Maar wie was uiteindelijk de snelste?
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Met twee stokpaardjes waren Jordy en Christel klaar voor de strijd. Het NK is momenteel superpopulair, want de organisatie had niet zoveel deelnemers verwacht. Na de nodige tips & trics was het de beurt aan Graat en de Laat zelf om een route af te leggen. Dat was toch lastiger dan ze dachten.

Verder belden Jordy en Christel met juryleden Johan Vlemmix en Arijan van Bavel (Adje) die aanwezig waren bij het NK Mascotte. Waar moet een goede mascotte aan voldoen? En wat viel er te winnen? Ook was de Roparun in volle gang en dus was er contact met Team Het Halve Zolen Lijntje. De estafetteloop ging voorspoedig en de stemming was opperbest. Christel tot slot had een roerige week achter de rug, daar vertelde ze uitvoerig over in de uitzending.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!