PODCAST

Graat en De Laat over een bijzonder kampioenschap: het NK dieren opzetten

10 april om 07:00 • Aangepast 19 april om 02:07
nl
Er zijn heel veel aparte kampioenschappen in Nederland, daar kwamen Jordy en Christel dit weekend wel achter. Zij spraken deelnemer Monique uit Eindhoven, die al een aantal jaren dode vogels opzet. In deze wondere wereld zijn er dus ook wedstrijden. Monique vertelde wat je allemaal moet doen en dat zorgde voor de nodige vragen bij Jordy en Christel.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Je kan dieren ook allerlei emoties geven. Een jury kijkt tijdens het NK verder dan alleen de manier waarop een dier is opgezet. Het was voor Monique de eerste keer dat ze meedeed, dus er was behoorlijk wat spanning of er een podiumplek in zat.

Het was ook Open Campingdag, dus iedereen die deze maanden gaat kamperen kon alvast in de stemming komen. Wim van Dijk heeft een eigen caravan- en recreatiewinkel en kon alles vertellen over de trends van dit jaar.

Mensen gaan weer veel richting de camping en houden tegenwoordig ook van "nostalgische" caravans, zoals de kleinere formaten met een uitschuifbaar dak als slaapplaats. Tegenwoordig is het helemaal hip om je kampeerplaats voor een aantal maanden te houden zodat je meerdere weken kan genieten.

Graat en De Laat belde ook nog met het Hop On Hop Off festival in Breda. Wat worden de populaire biertjes deze zomer? Tom van de organisatie verwacht dat de Belgische bieren veel besteld gaan worden en hij gaf nog wat tips. Er is in ieder geval genoeg te proeven komende zomer.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!