Vijf verdachten opgepakt voor moord Kaan S. in flat Breda

BREDA - Een arrestatieteam van de politie heeft dinsdagochtend vijf Limburgers opgepakt omdat ze mogelijk iets te maken hebben met de dodelijke schietpartij waarbij Kaan S. uit Breda om het leven kwam. Het gaat om drie mannen en twee vrouwen.

De politie doorzocht dinsdagochtend twaalf woningen op zoek naar de verdachten. De politie kwam ze op het spoor na uitgebreid rechercheonderzoek. In Roermond werden twee mannen van 21 en 22 jaar oud opgepakt. In Venlo arresteerde de politie een 26-jarige man. Een 28-jarige vrouw werd in Sittard aangehouden en in Geleen werd een vrouw van 27 opgepakt.


De 26-jarige Kaan S. zou door zijn hoofd zijn geschoten. Begin deze maand werd het wapen gevonden waarmee hoogstwaarschijnlijk het fatale schot gelost werd. Over het motief van de moord is weinig bekend. Burgemeester Paul Depla van Breda liet eerder weten dat het om een ripdeal zou gaan, maar rectificeerde korte tijd later zijn uitspraak.

Tip na Opsporing Verzocht
De politie denkt dat het wapen direct na de schietpartij in april gedumpt werd langs de snelweg bij Gilze. Een paar dagen na de dood van Kaan werden al persoonlijke spullen van hem teruggevonden. Die lagen ook naast de A58, ter hoogte van Oirschot.

Vorige week besteedde het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. Die uitzending leverde één tip op.

LEES OOK: Schrik zit er nog goed in bij buren na dodelijke schietpartij: 'Ik ben nog nooit zo bang geweest'

Deel dit artikel: