Opnieuw verdachte opgepakt voor mishandeling 23-jarige Bredanaar

21 maart 2017 om 12:42
nl
De politie heeft maandag een vierde verdachte aangehouden in de zaak rond huiselijk geweld, een mishandeling en vermoedelijk witwaspraktijken in de Haagse Beemden in Breda. Het gaat om een 33-jarige Bredanaar die betrokken zou zijn bij een mishandeling. Eerder hield de politie al drie personen aan.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

Een 15-jarig meisje sloeg zaterdagmiddag op de vlucht na een ruzie met haar 23-jarige vriend. Ze belde in paniek aan bij een huis in de wijk Kievitsloop.

Etensresten
Terwijl zij binnen aan de 35-jarige bewoonster haar verhaal deed, sloeg haar toegesnelde vriend de ruit van het huis in. Ook besmeurde hij de gevel van het pand met etensresten.

ZIE OOK: Man vernielt woning, andere mannen mishandelen hem

De bewoonster belde daarop haar 37-jarige man die samen met de vierde verdachte de boze vriend mishandelde. De 23-jarige man liep erge verwondingen in zijn gezicht en moest een nacht in het ziekenhuis blijven.

Witwassen
In het huis van de man en vrouw die werden aangehouden, is een aanzienlijk geldbedrag gevonden. Ze zijn aangehouden op verdenking van witwassen. De 23-jarige man werd zondagmiddag opgepakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.