Zwaar toegetakelde vrouw in Zevenbergen werd gevonden door buurtgenote die hond uitliet

21 maart 2017 om 15:42
nl
De buurtbewoonster die de zwaar mishandelde vrouw heeft gevonden voor het appartementencomplex De Amber in Zevenbergen, is nog steeds erg bang. De vrouw liet haar hond uit en hoorde laag bij de grond een geluid dat op gesnurk leek. Toen ze ging kijken, vond ze de mishandelde vrouw omgeven door heel veel bloed. Ze was zeer ernstig gewond.
Geschreven door

Het lijkt erop, als we getuigenissen van buren naast elkaar leggen, dat de 56-jarige vrouw voordat ze gevonden werd, bijna drie kwartier op de grond heeft gelegen. Rond negen uur hoorden buren een ruzie bij de verdachte in het appartement. Om half tien werd het ineens stil en om kwart over tien werd het slachtoffer gevonden.

De buurtbewoonster belde na haar vondst meteen de politie. Ook op dinsdag is de recherche nog bezig in het appertementencomplex. Sporen worden nagetrokken en zelfs de afvalcontainer is doorzocht. Een buurtbewoner had de container op donderdagavond nog laat gehoord.

Slachtofferhulp
De vrouw die met haar hond het slachtoffer vond, heeft hulp aangenomen van slachtofferhulp. Ze vindt het nog steeds moeilijk om met haar hond buiten te lopen, terwijl ze daar eerder nooit last van had.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.