Eva de Schipper

Eva de Schipper

Redacteur/Verslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Verslaggever voor radio, televisie en internet.

Voor Omroep Brabant Ik begon met verschillende televisiestages in Hilversum, om vervolgens als freelancer aan de slag te gaan bij bedrijven als BN DeStem en Omroep Brabant.

Eerste herinnering aan Omroep Brabant Ik gok dat die iets te maken heeft met het eten van worstenbroodjes en carnaval.

Waarom Omroep Brabant? Als je net zo nieuwsgierig bent als ik en altijd wilt weten wat er speelt in jouw buurt, dan is Omroep Brabant echt een uitkomst.

Het gevoel van hier Voor mij voelt Brabant iedere keer weer als thuiskomen. Pas als je bij Omroep Brabant gaat werken, merk je hoe uitgestrekt onze provincie is. Elke streek is verschillend, maar tegelijkertijd zie je de Brabantse gezelligheid overal in terug.

In mijn vrije tijd Op een surfplank in het zwembad (jazeker, dat is ook een sport). Zodra de zon schijnt ben ik buiten en als de zon niet schijnt dan zoek ik hem aan de andere kant van de wereld op.

Artikelen van Eva de Schipper

Uitgestorven winkelstraten, maar deze winkeliers hebben het hartstikke druk

De winkelstraten lijken uitgestorven, maar achter al die gesloten deuren wordt heel hard gewerkt. De klanten winkelen namelijk niet meer in de winkel, maar online vanuit de luie stoel. "Wij begeleiden hen, vragen ze naar hun favoriete kleuren, hun stijl en hun maten. Op die manier brengen we de beleving van écht winkelen bij de klant thuis", vertelt Jantien Streng, eigenaresse van TIEN Conceptstore in het centrum van Tilburg.

Bij kledingzaak Superfly helpt al het personeel mee het klaarmaken en uitleveren van alle online bestellingen.