Video

Noa (14) uit Gemert in finale The Voice Kids: 'Dit is de leukste verrassing van mijn leven!'

19 april 2017 om 14:17
nl
Noa Groenen uit Gemert is nog maar veertien jaar en zingt nu al de sterren van de hemel. Te jong om mee te doen aan de Voice of Holland, maar bij de variant voor kinderen, The Voice Kids, maakte ze zoveel indruk dat ze vrijdag in de finale staat. "Ik had dit nooit verwacht, dit is de leukste verrassing van mijn leven!"
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Noa was woensdagmorgen te gast in het Omroep Brabant programma 'Wakker'. Daar gaf ze toe 'heel erg zenuwachtig' te zijn voor de finaleshow. "Maar ik heb er vooral heel veel zin in."

Coach Marco Borsato
De leerlinge van het Commanderij College deed al een keer eerder mee aan The Voice Kids. Tien jaar was ze toen, en ze wist the battles te bereiken. Inmiddels is ze vier jaar ouder en speelt ze in een schoolband. Onder begeleiding van coach Marco Borsato versloeg ze in the battles Jean en Stef. Nu maakt ze zich op voor de grote eindstrijd. Samen met vijf anderen is Noa vrijdagavond live in de finale te zien op RTL4.

[youtube:https://youtu.be/eErsKFwrO1Q]

Welke liedjes Noa gaat zingen, blijft nog even geheim. "Daar mag ik niets over verklappen, maar het zijn hele mooie nummers." Mocht ze daadwerkelijk winnen, dan gaat ze 'heel hard juichen, springen en een feestje bouwen!'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.