Noa wint de Voice Kids niet, Iris gaat er vandoor met titel

22 april 2017 om 00:49 • Aangepast 21 november 2020 om 01:52
nl
Noa Groenen uit Gemert heeft vrijdagavond niet de finale van The Voice Kids gewonnen. De 14-jarige zangeres deed het heel goed, maar zag de titel uiteindelijk naar Iris Verhoek (15) gaan.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

Bij The Voice Kids wordt alleen de winnaar bekendgemaakt. Het is dus niet duidelijk hoeveelste Noa is geworden.

De Gemertse beet het spits af in de finaleshow. Ze zong de hit 'Scars To Your Beautiful' van Alessia Cara."Ontzettend goed gedaan. Je stond daar heel zeker en vrij. Nergens te veel en to the point. Ik geloof je als je zingt", zei Ilse DeLange na afloop.

Haar eigen coach, Marco Borsato, was ook blij met het optreden. "Je hebt de lat heel hoog gelegd. Jij bent echt een hele goede zangeres." Na het optreden moest ze zich snel omkleden en weer naar het podium om samen met haar coach en teamgenoot Merle op te treden.

ZIE OOK: Vriendinnen van Noa moedigen haar aan bij The Voice Kids

De kandidaten traden meerdere keren op, alleen en met hun team. Als tweede nummer had Noa voor Ed Sheeran met Castle On The Hill gekozen. "Fantastisch was je", aldus Marco. Hij vond dat ze zichzelf had overtroffen.

'Zenuwachtig'
Noa was ‘erg zenuwachtig’ voor de finale, liet ze eerder deze week aan Omroep Brabant weten. Op het podium was dit niet echt te merken. Ze zong haar nummers erg zuiver.

De zangeres deed vier jaar geleden ook al mee aan de talentenjacht. Toen viel ze af in de tweede ronde, The Battles. Dit keer ging ze wel door en haalde ze dus zelfs de finale.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.