Schitteren met een sexy scheur naast de navel: outfits OG3NE bekend op Songfestival - Omroep Brabant

Schitteren met een sexy scheur naast de navel: outfits OG3NE bekend op Songfestival

2 mei 2017 om 12:54
nl
OG3NE is maandag neergestreken in Kiev en nu is eindelijk bekend welke outfits ze zullen dragen tijdens het songfestival. De drie meiden uit Fijnaart gaan voor glitter en glamour en pakken flink uit met hun creatie. Ze treden op in sexy strakke jurken en een dito broekpak, bezaaid met glitterstrasssteentjes. Langs de navel van de tweelingzussen Amy en Shelley zit bovendien een verleidelijke scheur in de stof.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

De outfits van de meiden zijn ontworpen door kostuumontwerper Tygo Boeker, ook bekend van de veelbesproken 'scheurjurk' met enorm decolleté van Trijntje Oosterhuis, die twee jaar geleden de eer van Nederland verdedigde op het Songfestival. Uiteindelijk besloot ze de jurk niet te dragen en koos ze voor een zwart broekpak.

[facebook:https://www.facebook.com/songfestival.avrotros/posts/1549449078423177/]

OG3NE is op 11 mei te zien in de halve finale van het Eurovisiesongfestival. Ze treden op met het zelfgeschreven nummer 'Light and shadows'.

'Je moet er zelf in geloven'
De drie zusjes denken zelf dat er een kans is dat ze het Eurovisiesongfestival gaan winnen. "Als we dat niet zouden denken, dan waren we al verloren. Je moet er zelf helemaal in geloven", zei Lisa eerder aan Omroep Brabant. Amy: "Het is een eer om mee te mogen doen en we gaan Nederland trots maken."

[YouTube:https://youtu.be/WUx1h9YSO00]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.