OG3NE kneep de billen bij elkaar: 'Als 9e van 10 finalisten genoemd worden, is echt killing' - Omroep Brabant

OG3NE kneep de billen bij elkaar: 'Als 9e van 10 finalisten genoemd worden, is echt killing'

12 mei 2017 om 10:05
nl
De bekendmaking van de winnaars van de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival hebben de drie zusjes Lisa, Amy en Shelley als behoorlijk zenuwslopend ervaren. "Als negende van de tien genoemd worden, is echt killing'', vonden de OG3NE zangeressen uit Fijnaart.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

"Je weet wel dat je als laatste genoemd kan worden en dat dat op zich niets zegt over hoe er is gestemd", vertelt Lisa. "Maar de spanning loopt wel op als ze al bijna bij het einde zijn en de camera draait nog niet jouw kant op."

'Zo spannend'
"We zijn euforisch. Zeker na de extreme spanning die we hadden", zei Shelley. Amy: "Ik had niet verwacht dat het zo spannend zou worden."

OG3NE vertelde direct na de show dat ze zich op het moment suprême op het podium 'ongelofelijk sterk en krachtig' voelden. Lisa: "We zijn trots dat we dat gevoel en onze boodschap hebben kunnen overbrengen en gaan dat zaterdag in de finale nog een keer en nog wat extra doen."

Felicitaties
Isolde Vol, de moeder van de meiden van OG3NE, heeft haar dochters donderdagavond direct gebeld om ze te feliciteren, toen bekend werd dat ze een plek in de finale van het Eurovisiesongfestival hadden binnengehaald.

Volgens Lisa, Shelley en Amy is ze 'heel erg blij' voor de zangeressen. "Blij voor ons dat we door zijn en blij dat we dit hebben kunnen doen vanavond", vertelde Lisa.

Ode aan moeder
De moeder van de zussen is ongeneeslijk ziek en kon daarom niet mee naar Kiev. Het nummer Lights and Shadows is een ode aan haar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.