Annemarie beleeft in rolstoel droomconcert van Armin van Buuren: ‘Voelde me een koningin’

13 mei 2017 om 15:09
nl
De avond had niet beter kunnen verlopen voor Annemarie Verbunt. De gehandicapte vrouw uit Oosterhout maakte het concert van Armin van Buuren vrijdagavond mee vanaf een speciaal rolstoeldeck met zicht op het podium. Het maakte haar teleurstelling na een eerder concert van de wereldberoemde dj meer dan goed.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

Even terug naar juni vorig jaar. Annemarie bezocht een show van Armin van Buuren in de Ziggo Dome in Amsterdam. Veel kreeg ze van het spektakel niet mee omdat er geen rekening was gehouden met rolstoelgebruikers.

ZIE OOK: Annemarie zit in een rolstoel en hoopt dat ze nu wel goed zicht heeft bij Armin van Buuren

Door de spierziekte SMA is Annemarie afhankelijk van haar rolstoel. Na de show nam ze contact op met organisator Alda Events. Een gesprek volgde, waarin Annemarie verbeterpunten aangaf.

'Fantastisch'
Met succes, bleek vrijdagavond. “Het was fantastisch, op elk vlak. De hele avond voelde ik me een soort koningin”, vertelt ze een dag later.

“Ik ben heel goed ontvangen. De beveiliging liep mee tot onze plek op het rolstoeldeck, pal naast het podium waar Armin stond. We stonden heel dichtbij, zo gaaf. Op het rolstoeldeck was alle ruimte, we konden alles goed zien en alle voorzieningen waren dichtbij. Ik heb geen enkel puntje van kritiek. Het was geweldig.”

ZIE OOK: Oosterhoutse gehandicapte boos na bezoek Ziggo Dome: show van Armin van Buuren niet te zien

“Alles wat ik destijds heb besproken met Alda Events, zag ik terug in de ArenA. Dat vind ik zo mooi. Mijn doel is bereikt. Ik ben blij dat ik het vorig jaar heb aangekaart en dat ik serieus ben genomen. Dit concert zal niet snel worden overtroffen.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.