Feyenoordfans ondanks NL-Alert toch naar Rotterdam voor kampioensfeest

15 mei 2017 om 14:14 • Aangepast 21 november 2020 om 01:14
nl
Rotterdam adviseerde Feyenoordfans uit onder meer West-Brabant maandagochtend om niet meer naar het centrum van de stad te komen. De veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid verstuurde in het westen van onze provincie twee NL-Alerts waarin supporters werd geadviseerd de huldiging van de landskampioen thuis of op een andere plek te vieren.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

Onder meer op de Coolsingel, het Hofplein en de Binnenrotte was volgens de politie in de loop van de ochtend geen plekje meer te vinden.

Stadhuis
Sommige Feyenoordfans die vanaf het Centraal Station in Breda naar Rotterdam gingen, lieten zich ondanks de waarschuwing er niet van weerhouden een glimp van het bordes van het stadhuis op te vangen.

Beveiligers van de NS hielden de reizigers op het perron nauwlettend in de gaten. Ze gaven aan de collega's in Rotterdam door hoeveel supporters er een halfuurtje later in Zuid-Holland zouden arriveren.

Kampioensschaal
Na achttien jaar keerde de kampioensschaal maandag terug in Rotterdam. Zondag won de Rotterdamse club met 3-1 van Heracles. Rond twaalf uur werd het voetbalteam gehuldigd

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.