Rijke zakenman met gouden Lamborghini belooft NAC-spelers flinke bonus bij promotie - Omroep Brabant

Rijke zakenman met gouden Lamborghini belooft NAC-spelers flinke bonus bij promotie

22 mei 2017 om 16:38
nl
De selectie, staf en kantoorpersoneel van NAC Breda krijgen in totaal 110.000 euro van Salar Azimi als de Bredase voetbalclub komende week promoveert naar de eredivisie. De zakenman, van Iraanse afkomst en multimiljonair, wil het niet bij deze geste alleen laten. Hij heeft grootse plannen met NAC. “Ik ga mijn best doen en alles op alles zetten om de club zo ver mogelijk te krijgen”, aldus Azimi. "Ik ga ze ondersteunen waar nodig."
Profielfoto van Ronald Sträter
Geschreven door

Hij lichtte zijn steun maandagmiddag persoonlijk toe nadat de spelers hun ochtendtraining en de gezamenlijke lunch erop hadden zitten. De spelers reageerden verbaasd en verheugd op de onverwachte handreiking.

'Alles is eredivisiewaardig bij NAC'
“Alles is eredivisiewaardig bij NAC. Het stadion, de spelers en het management. Ik dacht dat dit wel een goede zet was, een stimulans en een laatste duwtje in de rug op weg naar de eredivisie”, aldus de zakenman.

NAC bereidt zich voor op het tweeluik met NEC Nijmegen met als inzet promotie naar de hoogste voetbalcompetitie van ons land.  Het team van trainer Stijn Vreven plaatste zich ten koste van Volendam voor de finale van playoffs. De spelers reageerden verbaasd en verheugd op de geste van Azimi. Volgens de gulle gever zijn over de verdeling van de gelden contractueel afspraken vastgelegd met de leiding van de Bredase club.
[tweet:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/866623511854448640]
 
'Verliefd 'geworden op NAC'
Azimi sluit niet uit dat NAC in de toekomst vaker op hem kan gaan rekenen. “Ik ben verliefd geworden op deze club. Ik kan me, uit een ver verleden, nog goed de beelden van de wedstrijden tegen Newcastle United herinneren. Toen NAC zich via die Engelse club probeerde te plaatsen voor de Europa League. Dat was veertien jaar geleden. Het zou voor mij helemaal een droomscenario zijn als NAC volgend seizoen weer kan meedoen aan de playoffs voor deelname aan datzelfde toernooi.” 
[tweet:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/866628126821974016]
[tweet:https://twitter.com/yadranblanco/status/866595444050284544]

Van vluchteling naar miljonair
Salar Azimi kwam in 1995 met zijn ouders en broer als vluchteling van Iran naar Nederland. Hij was toen dertien. Azimi, die nu 34 is, verbleef enige tijd in een asielzoekerscentrum, studeerde in onder meer Breda en werkte zich vervolgens in razend tempo op tot multimiljonair. Azimi, die nu in een kasteel woont en een gouden Lamborghini rijdt, verdiende zijn kapitaal onder meer in de telecom, de horeca en vastgoed.
[twitter:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/866620401291546624]
[YouTube:https://youtu.be/wPiBQODj_1Q]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.