7000 euro opgehaald met tattoos voor zieke Jermaine

26 mei 2017 om 00:31
nl
Tattooshop Bobson Ink uit Tilburg heeft donderdag de hele dag tatoeages gezet voor het goede doel. Er werd getatoeëerd voor Jermaine de Wind. De Tilburger had enkele maanden geleden nog acht hersentumoren in zijn hoofd had en heeft nog steeds veel geld nodig voor zijn behandelingen. Om tien uur 's avonds stond de teller op ruim zevenduizend euro.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Tattooshop Bobson Ink verzamelde een aantal topartiesten en tatoeëerde donderdag de hele dag mensen om geld voor de 27-jarige Jermaine in te zamelen. Zijn ziekte is namelijk alleen te behandelen in Amerika, en dat is duur. Jermaine heeft 250.000 euro nodig, daarvan is ruim 150.000 euro al opgehaald.

Honderd euro
Voor honderd euro konden mensen een tatoeage van maximaal vijftien centimeter groot laten zetten. Het volledige bedrag gaat naar de stichting Mainlife. Tientallen mensen zaten donderdagmiddag al te wachten om getatoeëerd te worden.
[instagram:https://instagram.com/p/BT3fdS_g3Z2/]
's Middags was er al zeker vijfduizend euro opgehaald. Het plan was om tot tien uur 's avonds door te gaan. "Maar er zijn net nog twee mensen binnen gekomen", zegt René Blaeser, manager van Bobson Ink, even na tien uur. Het exact, opgehaalde bedrag wordt vrijdag bekendgemaakt.

LEES OOK: Hersentumoren Jermaine blijven weg, nog wel veel geld nodig voor vervolgbehandeling

Geweldig
"Ik vind het geweldig dat ze dit voor me doen", vertelt Jermaine die ook in de tattooshop aanwezig was om met eigen ogen te zien wat voor plaatjes mensen lieten zetten om hem te helpen.

Een van de klanten die speciaal op deze dag voor Jermaine onder de naald gaat heeft een bijzondere motiviatie: "Mijn moeder is overleden aan kanker. Ik weet hoe belangrijk een goede behandeling is."

Samen lijden
Een andere klant is zich bewust van de zware tijd die Jermaine al maanden moet doorstaan, terwijl hij met een naald vol inkt wordt geprikt. "Iemand door zijn lijden heen helpen terwijl je zelf lijdt", vertelt hij met een lach.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.