'Grindr? Dat zijn maar vluggertjes', mannen stromen binnen op Brams datingfeestje

27 mei 2017 om 00:03 • Aangepast 21 november 2020 om 00:54
nl
Daten met een leuke oprechte man die van koken en klussen houdt? Dat kon vrijdagavond op de Spoorzone in Tilburg. De 38-jarige Bram had het helemaal gehad met oppervlakkige dates. Hij zoekt een leuke oprechte man en plaatste daarom een oproep op Facebook. Daar reageerden zoveel mensen op dat hij er een speciaal event voor organiseerde. 'Bram zoekt man.'
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Het is een prachtige zonnige warme vrijdag namiddag op de Spoorzone voor de deur van Club Smederij. Inmiddels begint het al een beetje te schemeren. Op picknicktafels zitten mensen die van een biertje genieten en gezellig keuvelen. Een mooi decor voor Bram z'n datingevent.

Wachten op privacy instellingen...

Bram is eventmanager en weet dus precies hoe hij een feestje moet geven. Samen met vriendinnen die hem helpen heeft hij  vijf bijzondere dates gepland.

Wachten op privacy instellingen...

Klussen en afwassen
Zo heeft hij bijvoorbeeld afgewassen. Waarom? "Omdat de manier waarop een man afwast veel zegt over hoe hij is", legt Bram uit. "Gebruikt hij een borstel of een spons? Of draagt hij afwashandschoenen?"

ZIE OOK: Bram zoekt man via Facebook en krijgt hartverwarmende reacties: 'Behoefte aan echt contact'

Ook houdt Bram van klussen. "Ik vind het wel belangrijk dat een man dat ook leuk vindt", zegt hij. Daarom mogen de mannen zich bewijzen door een lijstje op te hangen. Ook gaat hij appeltaartdeeg maken. "Mijn vader maakt vaak appeltaart en ik houd koken", zegt Bram.

Wachten op privacy instellingen...

Er wordt zwoel gekeken, er wordt gedronken en net als de andere aanwezigen weet Bram zich goed op de dates te vermaken. Inmiddels zijn er al zo'n veertien mannen op het event afgekomen, naast enkele vrouwen. Genoeg keuze waaruit wellicht iets moois op kan bloemen. "Grinder? Dat zijn maar vluggertjes", beaamt een van de dates van Bram.
Niet alleen homo's zijn welkom, ook lesbiennes en hetero's kunnen zich vermaken op Brams feestje. Voor hen zijn er actieve dates als een wellness behandeling en het spel 'de vakantiedate'. "Ik wil dat iedereen elkaar kan ontmoeten", zegt Bram.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

 
Bram heeft genoten van zijn evenement. De Tilburger heeft verschillende telefoonnummers verzameld en gaat de komende dagen nadenken over de vraag met wie hij gaat daten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.