Video

Jasper van den Heuvel wint ELE Rally 2017 met minimaal verschil

28 mei 2017 om 01:42
nl
Jasper van den Heuvel heeft de ELE Rally 2017 op zijn naam geschreven. Bij de start van de laatste proef had hij nog een achterstand op de uit Wintelre afkomstige Piet van Hoof. Uiteindelijk maakte hij het verschil goed en won hij de tweedaagse rally met drie tiende van een seconde voorsprong.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Op de tweede dag van de ELE Rally was het stuivertje wisselen. Van den Heuvel en Van Hoof waren samen op jacht naar de eindzege. Achter de uiteindelijke nummer één en nummer twee eindigde Hermen Kobus op de derde plaats. Hij moest uiteindelijk ruim achttien tellen toegeven op Van den Heuvel.

Bob de Jong eindigde als vierde, met een minuut en twaalf seconden achter de winnaar. Bij KP11 reed hij lek, daar verloor hij een halve minuut en kwam hij op te grote achterstand om mee te doen om de winst. Piet-Hein van der Heijden maakt de top vijf compleet, hij eindigde op 4 minuten en 51 seconden.

ZIE OOK: Piet van Hoof baalt na ELE Rally: 'Het was spannend en de uitslag is uniek voor in de boeken'

Omroep Brabant hield de wedstrijd live bij via een liveblog, lees die hieronder terug. Mobiele gebruikers die de liveblog niet goed kunnen lezen, kijk hier.
[scribblelive:http://scrbliv.me/2589911]

ZIE OOK: Volop spanning in ELE Rally, favoriet Jasper van den Heuvel gaat aan kop

[flickr:https://www.flickr.com/photos/omroepbrabant/albums/72157682385879790/]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.