Bloedheet Breda Jazz Festival: badderen én een dansje wagen [FOTO’S]

28 augustus 2020 om 09:39 • Aangepast 21 november 2020 om 00:52
nl
Een bloedhete editie van het Breda Jazz Festival dit weekend. Donderdag en vrijdag waren de temperaturen nog te overzien. Zaterdag is het kwik naar ruim dertig graden gestegen, bezoekers zoeken dan ook gretig de schaduw op. En de voetenbadjes.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

Verspreid over de binnenstad van Breda zijn talloze podia te vinden. Maar ook onderweg word je telkens weer verrast door muzikanten die plots opduiken en een liedje inzetten. Allerlei muziekstijlen komen aan bod, het festival is een gewild evenement.

Verkoeling
Terwijl de mussen ongeveer van het dak vallen, zijn er toch bezoekers die een dansje durven te wagen. Het ontbreekt in de stad gelukkig niet aan schaduwrijke plekken, er zijn parasols en tentdoeken geplaatst. Sommige bezoekers zorgen zelf voor verkoeling met behulp van opblaasbare voetenbadjes. Ze leunen achterover met een drankje in de hand en de voeten in het water.

Wachten op privacy instellingen...


Het Breda Jazz Festival is het oudste en grootste festival van Nederland en Europa. Jaarlijks komen er zo’n 250.000 bezoekers op af. Op zondag wordt het vierdaagse festival afgesloten. 

Wachten op privacy instellingen...

Onze fotograaf was zaterdag aanwezig bij het Breda Jazz Festival. De foto’s kun je hier bekijken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.