Flesjes nagellak van Tijn vliegen de webshop uit: al 200.000 euro opgehaald

1 juni 2017 om 15:49 • Aangepast 21 november 2020 om 00:43
nl
De nieuwe actie van de zieke Tijn Kolsteren uit Hapert, waarbij potjes nagellak worden verkocht, is een groot succes. Er is al meer dan 200.000 euro opgehaald voor Stichting Semmy. De stichting zamelt geld in voor onderzoek naar hersenstamkanker.
Profielfoto van Karlijn Houterman
Geschreven door
Karlijn Houterman

Tijn (6)  verkoopt met de actie potjes nagellak in zijn vier lievelingskleuren blauw, paars, rood en roze. Eén potje is tien euro en al het geld gaat naar het goede doel.

De actie werd twee dagen geleden bekend gemaakt door Youp van 't Hek en Wendy van Dijk. Maar het idee kwam van Tijn uit Hapert. Hij haalde in december tijdens 3FM Serious Request ruim 2,5 miljoen euro op met zijn nagellakactie. Nu is het een actie voor zijn eigen ziekte: ongeneeslijke hersenstamkanker.

Ook gelakte nagels op Alpe d'Huez
Vele nagels zijn donderdagmiddag ook gelakt op de Alpe d'Huez, waar geld wordt opgehaald voor de strijd tegen kanker. Team Big Challenge, een team vol boeren, was met de nagellakactie op de berg begonnen.

Nagelfoto's
Dat de actie een groot succes is, is ook te merken op sociale media. Daar laten veel mensen weten hun nagels ook dit keer weer gelakt te hebben.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.