Politie krijgt 40 tips over dood van Savannah

7 juni 2017 om 12:58
nl
Opsporing Verzocht heeft in de uitzending van dinsdagavond aandacht besteed aan de zaak van 14-jarige Savannah uit Bunschoten die zondagavond dood werd aangetroffen. De politie is ondanks de arrestatie van een 16-jarige jongen uit Den Bosch nog steeds op zoek naar getuigen en tips rondom de zaak. De politie heeft veertig tips binnengekregen.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

In de uitzending ging het voornamelijk om de fiets van het omgebrachte meisje. In Hoogland werd op zo’n twintig minuten afstand van haar ouderlijk huis Savannah's fiets aangetroffen. 

De fiets stond op slot, redelijk verscholen tussen bomen naast een weg. Het is een matzwarte fiets met een bruin zadel en een zwarte krat voorop. De politie wil meer weten over deze verscholen fiets.

LEES OOK: Jongen (16) uit Den Bosch verdacht van betrokkenheid bij dood 14-jarige Savannah

De gearresteerde verdachte in de zaak, een 16-jarige jongen uit Den Bosch, volgde de vmbo-opleiding aan het Van Maerlant in Den Bosch. Hij zou al sinds augustus vorig jaar niet meer naar school zijn gegaan. Hij zou volgens een woordvoerster geen bekende zijn van de politie of de jeugdzorg.

Reactie school
De directie van het Van Maerlant heeft via de website van de school een reactie gegeven. “Wij hebben inmiddels signalen ontvangen dat het hierbij zou gaan om een oud-leerling van onze school. Overigens hebben wij hier geen bevestiging van gekregen”, aldus de directie. De school liet weten verder geen inhoudelijke reactie te kunnen geven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.