Goedmaakconcert ruziënd Five Finger Death Punch met nieuwe zanger valt in de smaak

20 juni 2017 om 02:10 • Aangepast 21 november 2020 om 00:16
nl
De rockband Five Finger Death Punch heeft het maandagavond goedgemaakt met de eigen fans. Veel van hen waren woedend, omdat de Amerikanen vorige week dinsdagavond een kort optreden vol ruzie en pauzes gaf. Fans die erbij waren konden maandagavond gratis naar een nieuw concert in de Tilburgse popzaal.
Profielfoto van Tom van der Meer
Geschreven door
Tom van der Meer

3000 fans gingen vorige week dinsdagavond teleurgesteld naar huis, nadat de band het optreden veel eerder stopte dan de bedoeling was. Sommige fans stonden langer in de rij dan dat ze naar de band keken.

Maar de teleurstelling was van korte duur. Het nieuws dat de band het concert maandagavond wilde inhalen werd al goed ontvangen. En na het optreden waren de reacties unaniem positief.

Wachten op privacy instellingen...


Zanger Ivan Moody was er maandag niet meer bij. Hij bleek bij het eerste optreden in 013 onder invloed en is naar de VS teruggevlogen. Daar is hij volgens 013 opgenomen in een afkickkliniek. Maar zijn vervanger Tommy Vext blijkt ook in de smaak te vallen.

Wachten op privacy instellingen...'Dit was het'
De band zelf kon ook weer spotten met de gebeurtenis van vorige week. Na een kwartier spelen grapte de zanger: "Dit was het. Fijne avond!"

Fans reageerden na afloop op Facebook dolenthousiast. Ook waren er veel complimenten voor 013, dat veel moeite heeft gedaan om de band zo ver te krijgen terug te komen. "Goed geregeld 013. En een onwijs gave show FFDP. Bedankt dat jullie het weer goed maakten", schrijft Frank Woestenberg. Thyrza-LaToya Akkermans vult aan: "Dit was echt super. Ze hebben het dik goed gemaakt."


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.