Video

Pleun won al een auto in The Voice, nu heeft ze ook een rijbewijs

26 juni 2017 om 21:11
nl
Zangeres Pleun Bierbooms kreeg een auto bij het winnen van The Voice of Holland. Coach Waylon betaalde haar rijlessen. Nu is het dan zover: het lang gekoesterde papiertje is binnen.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

De zangeres uit Nuenen won de finale van de talentenjacht op RTL4. Na de bekendmaking kwamen Pleun en Waylon live in de uitzending van RTL Late Night. Toen presentator Humberto Tan haar vroeg naar de auto, vertelde ze dat ze nog geen rijbewijs heeft. Waylon beloofde die vervolgens cadeau te doen.

Grap
"Ik ben zo ongelofelijk blij. Niet normaal! Dit was net zo spannend als een liveshow!", laat de zangeres weten. "Ik vergat een paar keer mijn knipperlicht aan te zetten, maar het kwam toch goed." De examinator maakte nog een grap. "Hij zei dat ik alleen zou slagen als ik een liedje zou zingen", lacht ze.

Pleun kon de rijlessen goed met haar optredens combineren. "Optredens zijn vaak in het weekend, dus ik nam op doordeweekse dagen rijles." Eindelijk kan ze nu een ritje maken met de door haar gewonnen auto. "Toch knijp ik hem wel voor het eerste ritje, hoor!"

Ze vierde het maandagmiddag met een lunch. Uiteraard plaatste ze een 'juichfoto' op Instagram.
[instagram:https://www.instagram.com/p/BVzXttfDXQK]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.