Raymond Merkx

Raymond Merkx

Redacteur/Verslaggever

Bij Omroep Brabant werkzaam als Redacteur en verslaggever televisie, radio en internet.

Van toen naar Omroep Brabant Als vierjarig jochie riep ik al: "Ik word verslaggever!" Tien jaar later ging ik aan de slag bij de lokale omroep, om vervolgens Journalistiek te gaan studeren in Tilburg. Ik liep stage bij Hart van Nederland en het RTL Nieuws. Daarna ging ik aan het werk voor BN DeStem en Omroep Brabant. De regiojournalistiek is prachtig!

Eerste herinnering aan Omroep Brabant Tijdens mijn eerste dienst als verslaggever zakte ik letterlijk door het ijs bij het maken van een item over natuurijs! Het ijs was gebroken!

Waarom Omroep Brabant? Omroep Brabant brengt het nieuws uit de provincie enorm snel op internet, televisie, radio en sociale media. We brengen nieuws dat je raakt, uit jouw directe omgeving! Altijd en dichtbij!

Het gevoel van hier Ik ben een geboren Brabander en daar ben ik trots op! In geen enkele provincie is de verbondenheid zo groot. Lekker carnaval vieren en tegen de rest van Nederland zeggen dat Brabant het mooist is! En natuurlijk "Houdoe!" roepen, waar je ook bent.

In mijn vrije tijd Ben ik te vinden bij Omroep Brabant. Wat is vrije tijd precies?

Artikelen van Raymond Merkx