BredaVandaag gaat door, nieuwssite gered door uitgeverij De Bode - Omroep Brabant

BredaVandaag gaat door, nieuwssite gered door uitgeverij De Bode

30 juni 2017 om 16:12
BredaVandaag gaat samenwerken met uitgeverij De Bode
BredaVandaag gaat samenwerken met uitgeverij De Bode
De nieuwssite BredaVandaag blijft toch in de lucht. De website is een samenwerking aangegaan met uitgeverij De Bode. Daarmee kan de dagelijkse nieuwsvoorziening doorgaan. Dat meldt eigenaar Wijnand Nijs vrijdagmiddag op de website.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door
Robert te Veele

Nijs richtte de website op in 2008 en bracht dagelijks nieuws uit de stad. Vanwege het gebrek aan advertentie-inkomsten zou de website per 1 juli ophouden te bestaan. BredaVandaag deed de afgelopen weken nog een ultieme reddingspoging. En met succes.

Abonnees
De afgelopen weken kwam er veel steun van betrokken lezers, ondernemers en relaties. Mensen die wilden dat de website in de lucht blijft, konden voor een gering bedrag flexabonnee worden. Een paar honderd lezers deden dat.

ZIE OOK: Einde dreigt voor nieuwssite BredaVandaag, eigenaar doet ultieme reddingspoging

"Ik ben erg blij dat ik na tweeënhalve week kan mededelen dat BredaVandaag verder kan. In De Bode heb ik een partner gevonden die gelooft in BredaVandaag, de formule van dagelijks actueel nieuws en die bereid is om dit samen met mij verder te versterken", zegt Nijs opgelucht.

'Volop kansen'
BredaVandaag gaat met de uitgeverij samenwerken op commercieel en redactioneel gebied. Vooral de hechte band die de Bredase lezers met de nieuwssite hebben, biedt voor De Bode volop kansen op de nieuwssite verder uit te bouwen. Zo laat de uitgeverij weten.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...