Efteling-fans stormen op nieuwe attractie Symbolica af, lange wachtrijen

1 juli 2017 om 17:14 • Aangepast 20 november 2020 om 23:58
nl
Ein-de-lijk is ‘ie geopend voor Efteling-bezoekers: de nieuwe attractie Symbolica. De wachttijd voor de attractie bedroeg bijna de hele dag ongeveer tweeënhalf uur. Ondanks de drukte (en het slechte weer) zijn veel bezoekers die de attractie verlaten dolenthousiast.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De attractie ging rond kwart voor tien open. Op dat momenten renden honderden mensen op Symbolica af.

Enthousiaste reacties
Vrijwel iedereen die de attractie had bezocht, was lyrisch. "Ik kan bijna niet beschrijven wat ik heb meegemaakt", zei een jonge tiener die net uit de attractie komt lopen. "Het is als één grote illusie. Het rook geweldig en het zag er misschien nog wel beter uit. We zijn zelfs op audiëntie bij de koning geweest", besloot hij.

De overdekte familieattractie is vergelijkbaar met Droomvlucht en Fata Morgana en is volgens de Efteling een wonderlijk paleis waar niets is wat het lijkt. In de attractie worden bezoekers zeven minuten lang door tien verschillende kamers geleid. Er zijn drie verschillende routes.

Wachten op privacy instellingen...


ZIE OOK:  Symbolica oogst lof na eerste ritten, nieuwe Efteling-attractie 'barst van special effects'

“We zijn de afgelopen weken nog iedere nacht aan het sleutelen geweest”,  zei pretparkdirecteur Fons Jurgens zondag in het Omroep Brabant-praatprogramma Kraak over Symbolica. “Het wordt een nieuwe nummer één attractie”, voegde hij er nog aan toe. “Hij gaat de droomvlucht van de troon stoten.”

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.