Kop is eraf voor Helmond Sport, vier spelers op proef

5 juli 2017 om 20:11 • Aangepast 20 november 2020 om 23:51
nl
Voor bijna alle betaald voetbalclubs in Brabant is de vakantie voorbij. Vanaf woensdagavond is dit het geval bij Helmond Sport. De selectie gaat onder leiding van trainer Roy Hendriksen beginnen aan een nieuw seizoen.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Hendriksen verwelkomde woensdagavond volgens de site van de club drie nieuwe gezichten.  Het zijn Jessy Lopez (21), Arne Naudts (23) en Mohamad Darwish (20).

Testspeler Tanda haakt af
De club had ook gerekend op Dario Tanda (22), maar die haakte op het laatste moment af. De groep wordt vanaf donderdag aangevuld met Nassim Amaarouk (21).

Wachten op privacy instellingen...


Lopez en Naudts zijn beiden afkomstig van de Belgische club Cercle Brugge. Lopez is een linkervleugelverdediger, die in het verleden bij Sporting Charleroi ervaring opdeed in de Jupiler Pro League. Naudts is een spits die in het verleden ook al eens op het hoogste niveau in België uitkwam.

Ervaring met Bundesliga
Darwish is een vleugelaanvaller die afkomstig is van het Duitse Hannover ‘96. Hij kwam in de jeugd ook uit voor clubs als Borussia Mönchengladbach en Schalke ‘04. Amaarouk wordt donderdag de vierde proefspeler die aansluit bij Helmond Sport. De aanvallende middenvelder is afkomstig van de Groesbeekse amateurclub Achilles ’29 en kwam in het verleden ook uit voor NEC Nijmegen.

De in mei van FC Oss overgenomen Dylan de Braal was ook van de partij. Maikel Verkoelen, die herstelt van een blessure, bleef aan de kant.

Wachten op privacy instellingen...


Transfers en oefenduels
Deze periode wordt wel vaker gebruikt door clubs om spelers te testen in de hoop dat ze een versterking zijn.

En uiteraard worden er wedstrijden gespeeld om weer in het ritme te komen. Voor Helmond Sport staat volgende week zaterdag, op de Open Dag, de eerste oefenwedstrijd op de rol. Tegenstander is een combinatie van de amateurclubs MULO en Helmondia.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.