Politie sluit weg af en doet onderzoek naar keienongeluk in Schijndel - Omroep Brabant

Politie sluit weg af en doet onderzoek naar keienongeluk in Schijndel

11 juli 2017 om 01:52
nl
De politie heeft maandagavond de Structuurweg in Schijndel enige tijd afgesloten voor een reconstructie van het keienongeluk. Op de avond van het ongeluk lagen er verschillende grote keien op de weg. Een 32-jarige vrouw uit Schijndel reed er met haar auto overheen, kreeg een klapband en raakte zwaargewond doordat ze tegen een boom knalde. Beelden van de reconstructie worden dinsdagavond in Opsporing Verzocht uitgezonden.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

De politie gaat er van uit dat de keien doelbewust op het wegdek zijn gelegd. Bureau Brabant en Opsporing Verzocht besteedden al meerdere keren aandacht aan de zaak.

De politie had gehoopt dat de daders zich zouden melden na alle aandacht op televisie, flyeracties en enorme deelacties op social media. Zelfs op de kermis in Schijndel staat een tekstkar om aandacht te vragen voor het ongeluk.

Onbegrijpelijk
Het slachtoffer hield een klaplong aan het ongeluk over. Ook is ze meerdere keren met spoed geopereerd. Inmiddels is ze van de intensive care af. Haar vriend was na het ongeluk flink van slag en vond het 'onbegrijpelijk dat mensen zoiets konden doen.'

Kort na het ongeluk reed ook nog een andere automobilist over een kei op de Structuurweg in Schijndel. Hij kwam met de schrik vrij. Zijn auto raakte wel flink beschadigd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.