Ernstig ongeluk met meerdere gewonden op A58 bij Etten-Leur

4 augustus 2017 om 20:30 • Aangepast 20 november 2020 om 23:08
nl
Bij een ongeluk tussen een bestelbusje en een auto op de snelweg A58 bij Etten-Leur zijn vrijdagmiddag meerdere personen gewond geraakt. Een slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond halfvijf in de richting Breda. Een vrachtwagen kreeg een klapband waardoor het overige verkeer op de rem moest. Een bestelbusje van postbedrijf DHL botste vervolgens achterop de personenauto.

Traumahelikopter
Hulpdiensten waaronder meerdere ambulances kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De traumahelikopter is op de snelweg geland vlakbij het Shell tankstation Liesbos.

Een meisje zat bekneld in de auto en is door de brandweer uit het wrak bevrijd. Een tweede slachtoffer in de auto zou volgens de politie lichte verwondingen hebben opgelopen.

Ziekenhuis
Twee slachtoffers zijn met de politie meegereden naar het ziekenhuis. Een derde slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis afgevoerd. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

Wachten op privacy instellingen...

Omleiding
Tussen Etten-Leur en Breda-West werd de weg afgesloten. Verkeer richting Breda werd een tijd lang bij knooppunt de Stok in Roosendaal omgeleid via de A17 en A16.

Rond halfzes ging de linkerrijstrook open. Op de snelweg richting Breda stond toen vanaf Sint Willebrord acht kilometer file.  Rond kwart over zes was de hele snelweg weer begaanbaar.


Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.