Efteling-fans laten liefde voor park vereeuwigen met tatoeages

11 augustus 2017 om 22:26
nl
De Belgische Hans Demarsin liet deze week zijn liefde voor de Efteling vereeuwigen op zijn lichaam. Maar hij is zeker niet de enige. Vele fans gingen hem al voor. Wij zetten de leukste, meest bijzondere en grootste Efteling-tattoos voor je op een rijtje.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Rick uit Roosendaal was kort na de opening van achtbaan Baron 1898 al zo gek op de attractie dat hij het logo op zijn arm liet tatoeëren.

LEES OOK: Malle Jokie: Efteling-fan Rick uit Roosendaal laat logo Baron 1898 op zijn arm tatoeëren

Hans wilde al heel lang een Efteling-tattoo. Het werd de skyline van het park. Een hele rij attracties staat erop: Fata Morgana, het schommelschip De Halve Maen, de Python, Joris en de Draak, het Poorthuys van Bosrijk, Raveleijn, Langnek, de Pagode en het Kasteel van Doornroosje.

Kasteel
Niet iedere fan wil natuurlijk rondlopen met een groot Efteling-logo op de bovenarm. Onderstaande tatoeage is een subtiele verwijzing naar een kasteel uit de attractie Droomvlucht.
[instagram:https://instagram.com/p/ZVqV83Avmi/]
Voor de fan hieronder kon het eerbetoon aan zijn favoriete attractiepark niet groot genoeg zijn. Hij liet een enorme back piece zetten, met daarin de Sprookjesboom en andere bekende figuren uit het Sprookjesbos.

[instagram:https://instagram.com/p/BW2GhOQl0S7/]
Het hele sprookjesbos ging voor deze liefhebber iets te ver, dus daarom werd het alleen bewoonster Roodkapje, in de stijl van Anton Pieck.
[instagram:https://instagram.com/p/BAZ6LUGkxFW/]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.