Luc (9) over zijn sollicitatiegesprek met Tesla: ‘Zo hé, de Teslafabriek belt’

19 augustus 2017 om 10:20
nl
Luc uit Tilburg is nog maar negen lentes jong, maar hij is nu al gek van automerk Tesla. Hij besloot onlangs een sollicitatiebrief te sturen en nu mag hij op gesprek komen bij de Teslafabriek in Tilburg.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

“Ze belden ons opeens. Ik dacht eerst dat ik geen antwoord kreeg, omdat ze het daar natuurlijk heel erg heel druk hebben”, vertelt Luc. “Ze vertelden dat ze mijn brief hadden gelezen en dat ze het leuk vinden om mij op gesprek te laten komen.”

LEES OOK: Luc (9) solliciteerde bij Tesla en hij mag op gesprek komen

Luc heeft afgesproken om een half uurtje met de directeur te praten en daarna krijgt hij nog een half uur lang een rondleiding door de fabriek. “Maar ik weet niet zeker of ze me gaan aannemen, want ik ben wel erg jong.”

[soundcloud:https://soundcloud.com/omroepbrabant/9-jarige-luc-over-zijn-sollicitatiegesprek-met-tesla-zo-he-de-teslafabriek-belt]

Maar als hij wordt aangenomen dan weet hij wel wat voor baantje hij wil. “Af en toe in een Tesla zitten als tester. En een keer erin rijden.” Helaas moet Luc nog een tijdje wachten tot hij zijn rijbewijs mag halen. “Als ik later groot ben, wil ik mijn eigen Tesla kopen. En misschien wel zelf een Teslafabriek bouwen!”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!