Koffermeisjes voor Miljoenenjacht gezocht! Deze Brabantse kandidaten zijn al in de race

19 augustus 2017 om 10:39
nl
Het tv-programma Miljoenenjacht is op zoek naar nieuwe koffermeisjes. Melissa Bos (23) uit Veldhoven en Berredina Netten (26) uit Den Bosch staan in de top tien. Zij schitteren binnenkort misschien wel op de trap naast Linda de Mol.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door

Gouden koffers en glitterjurkjes, Berredina droomt ervan. "Ik heb niet lang na hoeven denken toen ik de actie op televisie zag. Ik wil de kijkers kennis laten maken met mijn spontaniteit", zo probeert de Bossche stemmen te trekken.

De tandartsassistente verruilt de behandelkamer maar al te graag voor de televisiestudio. Ze verloot zelfs een ballonnen-pakket om stemmers te trekken. Met succes. Ze heeft al ruim vierhonderd stemmen en staat daarmee op plek acht.

Het begon als een grap. "Ik kwam net uit bed en nam het filmpje op. Ik draag ook nooit make-up",lacht ze. Nu ze zo hoog staat, wordt het toch serieus. "Ik ben er heel erg mee bezig. Het binnenhalen van stemmen is een dagtaak geworden."
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=nL290noWfDU]

'Brabantse gezelligheid'
De 23-jarige danseres Melissa doet een oproep vanuit Vietnam. "Ik ben een echte avonturier. Ik ruil mijn backpack graag in voor een gouden koffer!" Ze maakt gebruik van haar afkomst: "Brabantse gezelligheid staat altijd voorop!" De Veldhovense werkt al als model en danseres. Ze staat op plek tien.

[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=9APoPHC86tg]

Veel meer Brabantse dames doen mee. Aanmelden en stemmen kan nog tot en met vrijdag 25 augustus. Binnenkort vindt een selectiedag plaats. Daar oordeelt een jury wie er doorgaan. In de jury zitten stylist Fred van Leer en voormalig koffermeisje Zoey Ivory.

Uiteindelijk mogen vijf kandidaten elk één keer in de uitzending van Miljoenenjacht komen. Na de laatste uitzending, op 8 oktober, kan het publiek stemmen. De winnares staat in 2018 wekelijks te schitteren in het goud.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.