Video

Schattige baby's stralen in het Philips Stadion: Vooral de papa's hadden veel plezier [FOTO'S]

2 september 2017 om 12:49
nl
Honderden piepjonge PSV-supportertjes straalden zaterdagochtend in het Philips Stadion. Alle leden van de Phoxy Club die geboren zijn na 1 juli 2016 mochten op de foto met de PSV-mascotte.
Geschreven door

Er werd een groepsfoto gemaakt van alle dreumesen met Phoxy - in de vorm van de naam Phoxy -en daarna mochten de ouders foto’s maken van hun kroost in het voetbalstadion.

Foto's: Ferenc Triki

Rood-wit hart
Voor de baby's was het lang wachten op dat ene grote moment met Phoxy. Dan kunnen een hoop decibellen van krijsende baby's natuurlijk niet ontbreken.

Maar dat was niet omdat de jongelingen geen rond-wit hart hebben. ''Het zit in zijn DNA, dat kan niet anders'', vertelt de vader van een huilende baby.

'Liever zelf het heilige gras betreden'
Vooral de papa's hadden veel plezier. ''Ik verwacht wel dat hij over een paar jaar hier op het veld staat'', zegt een trotse vader.

Een enkele ouder wilde eerlijk toegeven dat hij eigenlijk zelf een keer de heilige grond wilde betreden: ''Eigenlijk hebben we die kleine gemaakt omdat ik dan een keer hier op het veld mag staan.''


Nieuwe talentjes?
Nu nog afwachten wie van de kleintjes over een jaar of 17 zal debuteren in het eerste elftal van de Eindhovense voetbalclub...
[Tweet:https://twitter.com/PSV/status/903946100738056192]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.