Jongeren melden zich bij politie voor vechtpartij Breda, nog niemand opgepakt

10 september 2017 om 22:10 • Aangepast 20 november 2020 om 22:13
nl
Diverse jongeren die betrokken waren bij de vechtpartij in de wijk Hoge Vucht in Breda hebben zich zondag gemeld op het politiebureau. De politie wil niet zeggen om hoeveel jongeren het gaat. Er is nog niemand aangehouden.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

In Breda werd donderdagmiddag een jongen flink te grazen genomen. Hij werd geschopt en geslagen. De vechtpartij werd gefilmd en op internet gezet.

LEES OOK: Jongen geschopt en geslagen door grote groep jongens in Breda

De jongeren die zich meldden, kwamen met hun ouders langs. Een politiewoordvoerder laat weten dat er alvast een gesprek met ze is gevoerd en dat ze daarna weer naar huis konden. "We gaan onderzoeken wat de rol van de betrokkenen is geweest. We moeten kijken of ze verdachte zijn of getuige", vertelt ze.

Wachten op privacy instellingen...

Nog geen aanhoudingen
De woordvoerder zegt dat om die reden er ook nog niemand is opgepakt. "Daarvoor moet er eerst nog verder en zorgvuldig onderzoek worden gedaan. We zijn nu alles op een rij aan het zetten en de beelden aan het analyseren. Zo’n zaak hebben we niet in één dag rond."

Burgemeester Paul Depla maakte zich boos over de vechtpartij en het filmpje. "Vreselijke beelden. Met beelden en verhalen van getuigen kunnen daders worden aangepakt", schreef hij op Twitter.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.