Meiden van OG3NE pakken hun leven weer op: ‘Mensen geven ons spontaan een knuffel op straat’

21 september 2017 om 23:42
nl
De zussen van OG3NE hebben er een heftige zomer opzitten vanwege het overlijden van hun moeder Isolde, maar pakken hun levens na een rustperiode weer op. Langzaamaan gaan ze weer doen waarvoor ze op deze wereld zijn gezet: muziek maken. Dat vertelden ze donderdag in RTL Late Night.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

"We hebben ons echt even teruggetrokken. We zijn veel met elkaar geweest en ook weggeweest om het hoofd leeg te maken. Maar het is nog steeds heel moeilijk", zegt Amy in het eerste tv-optreden van de meiden sinds de dood van hun moeder.

"We proberen aan te voelen wat goed voelt en wat niet. We proberen het rustig aan weer. We hebben een heel mooi vak maar het is ook confronterend. Het is natuurlijk publiekelijk en emotioneel”, zegt Lisa aan tafel bij Humberto Tan.

Blijven zingen
OG3NE gaat binnenkort weer op tournee en is bezig met een nieuwe cd. Ook het lied Lights and Shadows, over de ziekte van hun moeder, blijven ze gewoon zingen.

"Bij het eerste optreden hadden we het er heel moeilijk mee”, zegt Shelley. "Maar het heeft ook zoveel betekenis voor andere mensen, dus de dood van onze moeder is geen reden om het niet meer te zingen. Ze zou dat ook niet gewild hebben.”

LEES OOK: OG3NE neemt familietatoeage ter ere van overleden moeder

De meiden zijn ontroerd door alle lieve reacties van mensen de afgelopen maanden. “Onbekenden geven ons spontaan een knuffel op straat. Zo lief.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!