Alaaf! Trek een sprintje op de Marathon Eindhoven en win kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf

3 oktober 2017 om 11:41
nl
Hardloopschoenen, zweetbandjes en heel veel Brabantse gezelligheid! Zondag is het weer tijd voor de Marathon Eindhoven. Omroep Brabant pakt uit met de Omroep Brabant Laan, de 3 Uurkes Run en de actie 'verslaggever voor één dag'.
Profielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

De hele dag staat Omroep Brabant volledig in het teken van de Marathon Eindhoven. Om 9.30 uur volg je de marathon live op internet, radio en tv. Presentator Paul Post en oud-marathonloper Greg van Hest nemen je mee naar de start en loodsen je door de wedstrijd.

Na de finish van de koplopers analyseren we de wedstrijd en spreken we de winnaars. Ook de middag staat in het teken van de marathon van Eindhoven. Lopers worden gevolgd door onze verslaggever op de motor, en presentatrice Anne-Marie Fokkens moedigt de lopers aan.

3 Uurkes Vurraf Run
Omdat je er niet vroeg genoeg mee kan beginnen heeft deze marathon ook een carnavalstintje. 66 meter van het parcours wordt namelijk afgezet voor de 3 Uurkes Vurraf Run.

Om 14.33 uur zetten 11 mensen de sprint in voor kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf. De 3 snelste sprinters winnen ieder twee kaarten. Wil jij als één van de 11 lopers deelnemen en zo kans maken op kaarten. Geef je dan op onder vermelding van 3 Uurkes Vurraf Run met naam, woonplaats en telefoonnummer via [email protected]. Donderdag 5 oktober wordt er geloot en maakt Omroep Brabant tussen 16.00 en 17.00 uur de kandidaat-lopers voor de Run bekend.

Extra lange Sportlunch
Ook op radio vanaf 12.00 uur alle aandacht voor de Marathon Eindhoven in een extra lange uitzending van het programma Sportlunch met Leon Kersten en Maarten van den Hoven.

Omroep Brabant Laan
Omroep Brabant zorgt voor extra veel sfeer langs de route. Het stuk tussen de Vestdijk en de Geldropseweg en de Bleekstraat wordt omgedoopt tot de Omroep Brabant laan. Er is een speciaal aanmoedigingsparcours waar supporters een stukje mee kunnen rennen met hun familielid, vriend, vriendin, buurvrouw, kennis of collega.
 
Verslaggever voor één dag
Hoe beleef jij de Marathon Eindhoven? Omroep Brabant roept lopers en supporters langs de kant op om hun beelden te delen. Via een speciale app kun je door het delen van beelden bepalen wat er in onze livestream te zien is. De livestream start om 13:30 uur. Meedoen? Klik hier.

Volg de marathon via onze liveblog op www.omroepbrabant.nl/marathon.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.