Drie verdachten opgepakt voor liquidatie Ulas Iskar uit Ossendrecht

11 oktober 2017 om 12:54
nl
De politie heeft twee mannen een een vrouw aangehouden in het onderzoek naar de gewelddadige dood de 37-jarige Ulas Iskar uit Ossendrecht. Hij werd op 16 februari 2016 doodgeschoten in zijn huis aan de Burgemeester van Gilshof.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

Uitgebreide onderzoek van de recherche leidde naar een 33-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. Ze is dinsdagmorgen in haar huis aangehouden. Woensdagochtend werden in Nijmegen twee inwoners (33 en 36 jaar) opgepakt.

Verhoor
De politie onderzoekt de betrokkenheid van het drietal en heeft ze voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze zijn ingesloten.

De vrouw is verhoord en wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie moet de andere verdachten nog spreken.

Afrekening
Iskar is waarschijnlijk het slachtoffer geworden van een afrekening in het criminele circuit.  In het huis werd een hennepkwekerij gevonden.

ZIE OOK: Doodgeschoten man in Ossendrecht is Ulas Iskar: 'Dit hakt erin'

Getuigen zagen dat na de schietpartij ongeveer acht mensen bij het huis wegrenden. De politie sluit daarom niet uit dat nog meer mensen zullen worden aangehouden.

ZIE OOK: Commissaris van de Koning noemt moord Ossendrecht 'waarschijnlijk afrekening'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.