Video

Nog veel vragen over dodelijk ongeluk op zebrapad in Geertruidenberg

13 november 2017 om 10:12 • Aangepast 20 november 2020 om 20:38
nl
De politie heeft nog veel vragen over het ongeluk zondagavond op een zebrapad in Geertruidenberg waarbij een 77-jarige voetganger overleed. De 22-jarige automobilist uit Raamsdonksveer is na verhoor weer vrijgelaten.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

"We hebben veel vragen en weinig antwoorden. We weten nog niet precies wat er is gebeurd", zegt politiewoordvoerder Eric Passchier. "Daarom zijn we ook op zoek naar mensen die rond de aanrijding iets hebben gezien." Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen dat de bestuurder onder invloed was van alcohol of drugs.

De tekst gaat door onder de video.


Reanimatie
Het slachtoffer werd zondagavond aangereden op het zebrapad aan de Stationsweg. De voetganger kwam na de botsing tientallen meters verderop neer. De man is gereanimeerd en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij later aan zijn verwondingen.

Eind oktober werd in Breda ook een voetganger aangereden op een zebrapad. De man raakte zwaargewond en vecht nog steeds voor zijn leven. De automobilist die na het ongeluk ervandoor ging, is nog altijd niet gevonden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.