Michael van Gerwen verplettert tegenstanders, Jelle Klaasen ligt eruit

25 november 2017 om 21:03 • Aangepast 20 november 2020 om 20:16
nl
Michael van Gerwen heeft zaterdag weinig overgelaten van zijn twee tegenstanders Steve West en Darren Webster. De topdarter uit Vlijmen bereikte eenvoudig de kwartfinale van het Players Championship Finals in het Britse Minehead.
Profielfoto van Joris van Egmond
Geschreven door
Joris van Egmond

In zowel de tweede als derde ronde van het toernooi had Van Gerwen weinig te duchten van de tegenstanders. Hoewel dat in de tweede ronde er even anders uit zag, toen de Vlijmenaar op een 2-0 achterstand kwam tegen Steve West. Hij knokte zich indrukwekkend terug en stond geen enkele leg meer af. Van Gerwen won uiteindelijk met 6-2.

Wachten op privacy instellingen...


Hoog gemiddelde
In de derde ronde moest Mighty Mike het opnemen tegen Darren Webster. Hij kwam tot een gemiddelde score van bijna 103 punten met drie pijlen. Dat bleek goed voor een 10-5 overwinning. "Ik had alles onder controle", liet Van Gerwen daarna aan RTL 7 weten.

LEES OOK: Michael van Gerwen ronde verder, Benito van de Pas uitgeschakeld

Jelle Klaasen vloog er in de tweede ronde uit. De darter uit Alphen verloor van Steve Beaton met 6-4. Het evenement in Minehead is het laatste grote toernooi voor het wereldkampioenschap dat volgende maand in Londen is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.